Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ρόδος: Γνωρίστε την πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις - Η γλυκιά Κατερίνα που έγινε θέμα για τους βαθμούς της!


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η μαθήτρια που κατάφερε να κάνει περήφανους τους γονείς της αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της...
Χρηματοοικονομικά θέλει να σπουδάσει η, όπως όλα δείχνουν, «πρώτη των πρώτων» στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Η Κατερίνα Μισθού από τη Ρόδο θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την ιστορική ΑΣΟΕΕ, κάνοντας ένα δώρο αριστείας στο πανεπιστήμιο που γιορτάζει φέτος τα 100 του χρόνια.
Συγκέντρωσε 19.848 μόρια στο 5ο επιστημονικό πεδίο και 19.827 μόρια στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο. Οι βαθμοί της; Τρία 20άρια (σε Μαθηματικά κατεύθυνσης και γενικής παιδείας, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων), 19,7 στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, 19,5 στη Φυσική κατεύθυνσης και 18,9 στη Νεοελληνική Γλώσσα γενικής παιδείας.

«Θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά διότι μπορώ να ακολουθήσω κατόπιν κάποια ειδίκευση στα τουριστικά», ανέφερε χθες στην «Κ» η Κατερίνα, η οποία δείχνει επηρεασμένη από τα επαγγέλματα των γονιών της (ο μπαμπάς είναι διευθυντής ξενοδοχείου, η μητέρα εργάζεται σε ΔΟΥ).

«Ηταν βέβαια κοπιαστική η φετινή χρονιά, όμως νομίζω ότι η επιτυχία στηρίζεται στις σωστές βάσεις, από το Δημοτικό ακόμη. Διάβαζα πάντα συστηματικά χωρίς να αφήνω κενά», πρόσθεσε στην «Κ».
Ετσι, πλέον θα κάνει διακοπές και μετά ονειρεύεται το ταξίδι στην Αθήνα. Γιατί εκτός από τις σπουδές της στο ΟΠΑ, η Κατερίνα θέλει να ασχοληθεί με τον χορό και το πιάνο.

Πηγή: thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου