Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μία απίστευτη ιστορία που συγκινεί

Μία απίστευτη ιστορία που συγκινεί

Πέρασαν 45 χρόνια μαζί, αγαπήθηκαν και έζησαν ευτυχισμένοι. Έμελλε, όμως να πεθάνουν και ταυτόχρονα. Για την ακρίβεια με διαφορά ενός τετάρτου χωρίς να γνωρίζει ο ένας για την απώλεια του άλλου.
Ένα ζευγάρι στο Μαϊάμι δεν άντεξε στην ιδέα ότι μπορεί ο ένας να χάσει τον άλλο και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αφήσουν μαζί την τελευταία τους πνοή.
Ο Τομ Σίρλεϊ βρισκόταν στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα με τους γιατρούς να τονίζουν ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η σύζυγός του Ναόμι πήγε να τον επισκεφθεί και έφυγε από το νοσοκομείο πολύ στεναχωρημένη για την υγεία του άνδρα της.
Στον δρόμο δεν άντεξε. Λύγισε από τη στεναχώρια και το άγχος της. Έπαθε καρδιακό επεισόδιο και άφησε την τελευταία της πνοή. Την ίδια σχεδόν ώρα ο σύζυγός της έκλεινε και αυτός για τελευταία φορά τα μάτια του, αφού η καρδιά του σταμάτησε να λειτουργεί.
Αυτήν την απίστευτη ιστορία αποκάλυψαν τα παιδιά του ζεύγους, τα οποία εξήραν τη σχέση των γονιών τους και δήλωσαν πως είναι υπερήφανα τόσο για τον πατέρα τους, όσο και για τη μητέρα τους.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: huffingtonpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου