Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Σκύλος τρέχει ξανά με προσθετικά πόδια!


Ο Pay de Limon ήταν ένας αξιαγάπητος σκύλος που περιπλανιόταν στους δρόμους του Μεξικού, μέχρι που βρέθηκε στο δρόμο του μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών, η οποία αποφάσισε να κάνει τα…
πειράματά της στο ανυπεράσπιστο τετράποδο.

Χρησιμοποιώντας το σκύλο σαν πειραματόζωο έκοψαν τα δύο μπροστινά πόδια του, δείχνοντας στα μέλη της πώς ακρωτηριάζουν τα δάχτυλα των απαχθέντων! «Οι απαγωγές είναι συχνό φαινόμενο στο Μεξικό, με τα μέλη διάφορων συμμοριών να προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να αποσπάσουν χρήματα από τις οικογένειές τους», αναφέρει Μεξικανός αστυνομικός.




Το άτυχο ζώο βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμάτων να αιμμοραγεί μέχρι θανάτου από τη μεξικανική φιλοζωική οργάνωση Milagros Caninos, η οποία μετέφερε τον ετοιμοθάνατο σκύλο στο καταφύγιό της, φροντίζοντας να αποκαταστήσει αρχικά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του και να σώσει το σκυλί.



Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν μια τεράστια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου ο Pay de Limon να μπορέσει να τρέξει ξανά! Η λύση βρέθηκε στα προσθετικά πόδια, δίνοντας εκ νέου ζωή στο ταλαιπωρημένο ζώο.



Ο Pay de Limon φαίνεται ευχαριστημένος με τα νέα του πόδια, αν και του πήρε αρκετό χρόνο για να τα συνηθίσει, απολαμβάνοντας πλέον τρέξιμο και παιχνίδια με τους υπευθύνους του καταφυγίου και τα άλλα τετράποδα.

perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου