Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Ο Φοίβος μας προσκαλεί ξανά στην Ταράτσα του


 Ο Φοίβος μας προσκαλεί ξανά στην Ταράτσα του


 Νικόλαος Μπάρδης

Μία μουσικοθεατρική απόδραση στην καρδιά της πόλης και ένας Σεπτέμβριος γεμάτος ευφάνταστες συνεργασίες και πολύ κέφι.
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Ιουνίου και του Ιουλίου και την θερμή υποδοχή κοινού και κριτικών, η «Ταράτσα του Φοίβου» ολοκληρώνει τον κύκλο της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με εκλεκτούς καλεσμένους και ξεχωριστούς καλλιτέχνες. Η «Ταράτσα του Φοίβου», είναι ένα ολοκαίνουριο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι, που ο Φοίβος Δεληβοριάς το μεταμορφώνει σ’ ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του 2017, σε μια πόλη εξίσου σκληρή, εξίσου «πεσμένη» και με εξίσου βαθιά επιθυμία να μαζευτεί κάπου ένα βράδυ και να ξαναβρεί το νήμα από εκεί που κόπηκε.



Παρέα με έναν μόνιμο θίασο – από μάγους, μπουρλέσκ χορεύτριες, τραγουδίστριες, κορίτσια με κιθαρόνια – και τέσσερις σπουδαίους μουσικούς. Με εκλεκτό συνοδοιπόρο στην σκασίλα (και στην σκορδοκαΐλα) τον Σπύρο Γραμμένο. Με καλεσμένους από τον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα και κάνουν κάτι διαφορετικό απ’ όσα συνηθίζουν.

Η «Ταράτσα» που έγινε το στέκι του καλοκαιριού για όλες τις ηλικίες – και κυρίως για τους πρώιμα ώριμους και τους αιώνια νέους – και για όλα τα φετίχ, θα συνεχίσει να μας προσφέρει ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα υπερθέαμα και το Σεπτέμβριο, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και ώρα 21:00, πάνω από την Αθήνα, για να την κάνουμε... ταράτσα!



Οι καλεσμένοι του Φοίβου τον Σεπτέμβριο είναι οι εξής:
Στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου: Μάρθα Φριντζήλα - Μαρίνα Σάττι και Φωνές
Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου: Ιμάμ Μπαϊλντί - ΔΕ Variète
Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου: Πάνος Μουζουράκης - Ζήσης Ρούμπος
Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου: Διονύσης Σαββόπουλος - Χρήστος Λούλης

Info
Η Ταράτσα του Φοίβου
Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00. Η είσοδος του κοινού θα ξεκινάει από τις 19:30
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 342 8272

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου