Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο: Πλώρη για το χρυσό έβαλε η εθνική νέων ανδρών

 
Η ελληνική ομάδα νίκησε στον ημιτελικό 9-8 την οικοδέσποινα Σερβία και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον σημερινό τελικό κόντρα στην Κροατία.

Έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή της υδατοσφαίρισης σε επίπεδο Νέων Ανδρών είναι η εθνική ομάδα της χώρας μας, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος το οποίο διεξάγεται στο Βελιγράδι. Η ελληνική ομάδα νίκησε στον ημιτελικό 9-8 την οικοδέσποινα Σερβία και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό (Κυριακή 13/8, 21.00 ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Κροατία (που νίκησε στον άλλο ημιτελικό με 6-4 την Ουγγαρία).
Η ελληνική ομάδα έκανε το τέλειο παιχνίδι στον ημιτελικό, με βασικό όπλο την εκπληκτική της άμυνα, αλλά και με σωστές λύσεις σε κρίσιμα σημεία στην επίθεση και πήρε δίκαια τη νίκη που τη φέρνει στον μεγάλο τελικό και φαίνεται αποφασισμένη να πάει στο πιο ψηλό σκαλί το βάθρου.


Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 2-1, 0-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης 3, Γαρδίκας, Γκιουβέτσης 1, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 1, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης 1, Σιορδίλης.

ΣΕΡΒΙΑ: Φιλίπποβιτς, Τάνκοβιτς, Τόμιτς, Λούκιτς 1, Βούσινιτς 1, Γκβοζντάνοβιτς, Ντράσοβιτς 1, Τόχολι, Γιάνκοβιτς, Ραντόγιεβιτς 4, Ράντονιτς, Βέλκιτς 1, Μπελοπάβλοβιτς.

Πηγή: πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου